#ایران_قوی#

به وبلاگ ما خوش امدید امیدوارم از سایت ما که مطالبی و تحقیقاتی و تصاویری که از کشور عزیزمان ایران قرار میگیرد اوج استفاده را داشته باشید

#ایران_قوی#

به وبلاگ ما خوش امدید امیدوارم از سایت ما که مطالبی و تحقیقاتی و تصاویری که از کشور عزیزمان ایران قرار میگیرد اوج استفاده را داشته باشید

خوش امدید امیدوارم لذت ببرید از اطلاعات وبلاگ ما و نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
نویسندگان

۷ مطلب توسط «زینب اسدی» ثبت شده است

اگر افراد خانواده شما در زمان همه گیری بیماری کرونا مجبور به ماندن در خانه هستند، احتمال دارد که فرزندانتان زمان بیشتری را در فضای مجازی بگذرانند. مدارس، تماس با دوستان و پدربزرگ و مادربزرگ‌ها، حتی کلاس‌های موسیقی و خیلی چیزهای دیگر آنلاین شده‌اند.

ارتباطات مجازی به کودکان و نوجوانان کمک می‌کند تا اثرات سوء این وضعیت (موقتی) کم‌‌تر شود و آنها را تشویق می‌کند تا به زندگی روزانه خود ادامه دهند. ولی از طرف دیگر چالش‌های جدیدی برای والدین ایجاد می‌کند. چطور می‌توانید از فضای اینترنت بیشترین استفاده  کرده در حالیکه  کم‌ترین آسیب  متوجه کودکان گردد؟ حتی در شرایط عادی هم حفظ چنین تعادلی کار ساده‌ای نیست، حالا که بحث بحران سلامتی مثل بیماری کرونا هم مطرح است.

 

۵ راهکار برای این که فرزندتان در فضای مجازی ایمن باشد

۱. درباره فضای مجازی با فرزندان خود شفاف صحبت کنید.

با فرزندان خود صادقانه راجع به کسانی که با آنها در ارتباط هستند و چگونگی ارتباط‌شان صحبت کنید. اطمینان حاصل کنید که اهمیت و ارزش تعاملات دوستانه و حمایتگرانه را می‌فهمند و این‌که رفتارهای تبعیض‌آمیز و نامناسب هرگز قابل قبول نیستند. آنها را تشویق کنید که اگر هر یک از این رفتارها را تجربه کرده‌اند فوراً موضوع را با شما یا شخص بالغ و معتمدی درمیان بگذارند. نسبت به حالات فرزندتان هنگام کار با اینترنت هشیار باشید که مثلاً آیا غمگین یا پنهان‌کار به نظر می‌رسد، یا اذیت و آزار اینترنتی را تجربه می‌کند.

به همراه فرزند خود قوانینی وضع کنید که چگونه و چه زمانی می توانند از این وسایل استفاده کند.

۲. از تکنولوژی برای حفاظت از فرزندان خود استفاده کنید.

مطمئن شوید که لوازم الکترونیکی فرزندتان به آخرین نسخه نرم‌افزار و آنتی‌ویروس مجهز باشد و تنظیمات حریم خصوصی روشن باشد. دوربین (وب‌کم) را درصورت عدم استفاده بپوشانید. برای بچه‌های کوچک‌تر، از ابزارهایی نظیر برنامه‌های "کنترل والدین بر اینترنت" و "جستجوی امن" استفاده کنید، تا تجربیات آنلاین ایمنی داشته باشند.  

درمورد منابع آموزشی رایگان آنلاین محتاط باشید. فرزند شما هرگز نباید عکس یا اسم کامل خود را برای دسترسی به این منابع استفاده کند. به خاطر بسپارید که تنظیمات حریم خصوصی را کنترل کنید تا دریافت اطلاعات را به‌حداقل برسانید. به فرزند خود یاد دهید که  اطلاعات شخصی خود را به‌خصوص در اختیار غریبه‌ها قرار ندهند.

۳. با فرزتان در فضای مجازی زمان بگذرانید

فرصتهایی برای فرزندتان ایجاد کنید تا ارتباطات آنلاین مثبت و ایمن با دوستان، خانواده و شما داشته باشند. در حال حاضر، ارتباط با دیگران مهم‌تر از همیشه است و می‌تواند فرصتی عالی برای شما باشد تا در "ارتباطات مجازی" الگویی مناسب از لحاظ مهربانی و همدردی برای فرزندتان باشید.

به کودکان خود آموزش دهید چطور می توانند از اطلاعات نادرست و محتواهای نامتناسب با سن انها که می تواند موجب نگرانی بیشتر انها در مورد ویروس کرونا گردد، اجتناب کنند. منابع دیجیتالی معتبر زیادی از سازمان هایی مانند یونیسف و سازمان جهانی بهداشت در دسترس می باشد که شما و فرزندان تان را قادر می سازد با هم در مورد ویروس اطلاعات بیشتری کسب کنید.

برای فرزند خود زمان بگذارید و برنامه‌ها، اپلیکیشن‌ها، بازی‌ها و سایر سرگرمی‌های مناسب سنش را پیدا کنید.

۴. عادت‌های آنلاین سالم را تشویق کنید

رفتارهای خوب را در فضای مجازی و در تماس‌های تصویری تشویق کنید. فرزندتان را تشویق کنید تا با همکلاسی‌هایش مهربان باشد و به آنها احترام بگذارد.  مراقب پوشش فرزندان‌تان درجلوی دوربین باشید و اجازه ندهید از داخل اتاق خواب تماس تصویری بگیرند.

سیاست‌ها و راه‌های تماس با مدرسه برای گزارش آزار و اذیت اینترنتی یا محتوای نامناسب آنلاین را بدانید.

وقتی کودکان  زمان بیشتری را در فضای مجازی می‌گذارنند، ممکن است درمعرض تبلیغات بیشتری قرار بگیرند که غذاهای ناسالم، کلیشه‌های جنسیتی یا موضوعات نامتناسب با سن‌شان را ترویج می‌کنند. به فرزندتان کمک کنید تا تبلیغات آنلاین را تشخیص دهد و از این فرصت استفاده کنید تا با هم برخی پیامهای منفی را شناسایی کنید.

۵. بگذارید اوقات خوشی داشته باشند و ابراز وجود کنند

گذراندن زمان در خانه می‌تواند فرصت خوبی برای فرزندان شما باشد تا از فضای مجازی برای انعکاس نظرات خود و حمایت از کسانی که در این بحران به کمک نیاز دارند، استفاده کنند.

فرزندان خود را تشویق کنید تا با بهره‌گیری از ابزارهای دیجیتال فعالیت جسمانی داشته باشند، به عنوان مثال تشویق به استفاده از ویدیوهای ورزشی آنلاین برای بچه‌های کوچک و بازی‌های ویدیویی که تحرک آنها را زیادتر می‌کند.

به یاد داشته باشید که بین سرگرمی‌های آنلاین و فعالیت‌های غیرآنلاین تعادل برقرار کنید، به عنوان مثال اگر امکان دارد بیرون و در فضای آزاد هم وقت بگذرانید.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۰۰ ، ۱۲:۳۱
زینب اسدی
اگرچه آمارها نشان می دهد ایران سالانه شاهد بروز 15 هزار مورد نارسایی کبد است و بیش از 5 هزار ایرانی ، هرسال بر اثر این بیماری جان خود را از دست می دهند، اما به گفته دکتر ملک زاده کشور توانسته با پشت سرگذاشتن تمام کاستی ها و موانع دشوار و انجام بیش از 6 هزار پیوند کبد موفق، به رکوردهای خیره کننده ای در نجات جان بسیاری ازمبتلایان این بیماری از مرگ ، طی ربع قرن تلاش دست یابد.

به گزارش پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد  دانشگاه علوم پزشکی تهران  وضعیت پیوند کبد در ایران به تعداد پیوندهای انجام شده در کشور اشاره کرد و گفت: 6 هزار و 301  پیوند کبد طی 25 سال گذشته (1372- 1397) در ایران انجام شده که  5 هزار و 819  پیوند کبد از بیماران مرگ مغزی  و482  پیوند  کبد نیز مربوط  به اهداکنندگان زنده (صرفا بستگان فرد گیرنده) بوده است.

رییس انجمن گوارش و کبد ، این میزان اهدای کبد از بیماران مرگ مغزی  در ایران  را یک رکورد شگفت انگیز، بی نظیر و قابل تقدیر توصیف کرد.

 

وی، به تعداد پیوند کبد انجام شده به تفکیک 9 مرکز فعال کشور اشاره کرد و گفت: سهم شیراز با بیش از دو دهه سابقه  فعالیت، 4871 پیوند ، مرکز اول تهران- بیمارستان امام خمینی  850  پیوند ، مرکز دوم تهران - بیمارستان طالقانی 160 پیوند ، مشهد 261  پیوند ، کرمان 62  پیوند ، اصفهان  70 پیوند،  اهواز 11  پیوند، رشت 10 پیوند  و تبریز 6  پیوند  بوده و البته  درصد موفقیت هر یک از این مراکز در پیوند کبد کودکان و بزرگسالان متفاوت است.

انتهای پیام

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۰۰ ، ۱۲:۳۰
زینب اسدی

پیشگامانِ «ایران قوی»

* نور چشمان ملّت
«شماها نور چشمان کشور و ملّت هستید.»۱۴۰۰/۰۸/۲۶ «بنده در دفاع از جامعه‌ی نخبگان و از حرکت علمی کشور، تا نَفس دارم ذرّه‌ای کوتاه نخواهم آمد.» ۱۳۹۵/۰۷/۲۸ این تعابیر و توصیفات به یاد ماندنی بخشی از بیانات رهبر انقلاب اسلامی خطاب به نخبگان علمی ایران اسلامی است. اما رمز این تعابیر بلند و این حمایت‌های مستحکم، دلگرم‌کننده و همیشگی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از نخبگان علمی کشور چیست؟

* نخبگان، پیشگامانِ «ایران قوی»
واقعیت این است که «ما یک سابقه‌ی تلخی داریم؛ در یک دوران طولانی، ژنِ ناتوانی، ژنِ نمیتوانیم، ژنِ وابستگی به دیگران را در ما تزریق کردند؛ در یک دوران طولانی، از دوران قاجار تا دوران پهلوی، در ملّت ما -همین ملّت بااستعداد- این احساس درونیِ عدم توانایی و عدم قدرت، ایجاد شد؛ و [آن را] در ما -در مجموعه‌ی جامعه‌ی ایرانی- نهادینه کردند؛ این سابقه را ما داریم. نتیجه این شد که ما به عنوان یک ملّت، هویّتمان در ذیل غرب تعریف شد... وقتی‌که یک کشوری در ذیل یک قدرتی تعریف شد، همه‌ی امکانات او در واقع به طور خواه یا ناخواه متعلّق میشود به آن قدرت.» ‌۱۳۹۵/۰۷/۲۸ با انقلاب اسلامی تحولی عظیم در جهت غلبه بر این فضا رُخ داد: «در انقلاب، خودباوری و اعتماد به نفس، به جنگِ وابستگی رفت؛ خدا هم کمک کرد.» ۱۳۹۵/۰۷/۲۸ و البته امروز هم کشمکشی جدی بین دو جریان خودباوری و وابستگی در جریان است.

برای صیانت از حرکت تحولی انقلاب اما باید برای ایران اسلامی «تولید قدرت» شود: «آنچه نگاه به نخبگان را به‌عنوان یک فریضه، به‌عنوان یک واجب غیرقابل اجتناب بر همه‌ی مسئولان لازم میکند، یک هدف بزرگ است. یک هدف بزرگی در اینجا وجود دارد؛ با این هدف حتماً بایستی نگاه به نخبگان یک نگاه جدّی، یک نگاه عملیّاتی، یک نگاه دلسوزانه و پیگیر باشد. آن هدف چیست؟ آن هدف عبارت است از تبدیل کشور ایران به کشوری پیشرفته، قدرتمند، شریف... صاحب حرف نو در مسائل بشری و در مسائل بین‌المللی... و دارای عزّت... و سرشار از معنویّت و ایمان... و برافرازنده‌ی پرچم تمدّن نوین اسلامی.» ۱۳۹۵/۰۷/۲۸ و رسیدن به این هدف اساسی بدون قدرت علمی و برخورداری از نخبگان توانمند و دارای هویت اسلامی و انقلابی امکان‌پذیر نیست: «پیشرفت علمی، کشور را قدرتمند میکند... اَلعِلمُ سُلطان؛ «سلطان» یعنی اقتدار؛ علم، اقتدار است؛ هر کسی که آن را داشته باشد «صالَ»، یعنی دست قدرتمند را خواهد داشت؛ هرکس که آن را نداشته باشد «صیلَ عَلَیه»، یعنی دست قدرتمندی بر سر او خواهد آمد یعنی زیرِ دست خواهد شد.» ۱۳۹۶/۰۷/۲۶ و راز حمایت رهبر انقلاب از حرکت پیشرفت علمی و در رأس آن نخبگان هم همین است: «بنده با فهم این مسئله، یعنی با این فهم از مسئله‌ی کشور که کشور احتیاج دارد به یک چنین سازوکاری و به یک چنین حرکتی، از پانزده سال پیش یا اندکی بیشتر مسئله‌ی نهضت علمی و نهضت نرم‌افزاری و حرکت عظیم علمی را مطرح کردم، و خب دانشمندان، جوانها، اساتید، دانشگاه‌ها، بسیاری از بخشهای دولتهای مختلفی که سر کار آمدند استقبال کردند؛ و پیش رفت.» ۱۳۹۵/۰۷/۲۸

* پیش به سوی گسترش مرزهای دانش
از سوی دیگر اما وظایف و مسئولیت‌های مهمی نیز بر عهده‌ی نخبگان است. اولین مسئله این است که «تلاش علمی نبایستی متوقّف بشود در دانشگاه‌ها.‌» ۱۳۹۵/۱۰/۱۳ و علاوه بر این باید حرکتِ پیشرفت علمی با سرعت و شتاب بالا از سوی نخبگان دنبال شود: «ما خیلی عقب هستیم؛ باید سرعتمان آن‌قدر زیاد بشود که خودمان را بتوانیم به صف جلو برسانیم.» ۱۳۹۵/۰۷/۲۸ جوانان نخبه از سویی باید «مرزهای دانش» را گسترش دهند: «امروز دانش در سطح بشری -نه در سطح کشور- در یک مرزهای مشخّصی قرار دارد؛ خب، ما سهم ایفا کنیم در شکستن این مرزها و جلو رفتن، مرزها را گسترده کردن.» ۱۳۹۷/۰۷/۲۵ و از سوی دیگر باید «تولید علم» را دنبال کنند: «آنچه نیاز هست و بایستی انجام بگیرد آفرینش علم است؛ باید خلّاق باشید، باید تولید کنید علم را... جوان نخبه‌ی ما باید دنبال این باشد: خلّاقّیت در دانش» ۱۴۰۰/۰۸/۲۶ در این زمینه «باید جوری حرکت بکنیم که در یک فاصله‌ی معقول زمانی ــ بنده چند سال قبل گفتم پنجاه سال بعد ــ ایران در دنیا منبع علم محسوب بشود؛ یعنی اگر کسانی بخواهند به جدیدترین یافته‌های علمی دست پیدا کنند، ناچار بشوند فارسی یاد بگیرند..» ۱۴۰۰/۰۸/۲۶

 


* از تعهّد دینی و انقلابی تا مسئله‌محوری
مسئله‌ی‌ مهم دیگر اما «عبارت است از تعهّد دینی و انقلابی؛ اگر چنانچه این تعهّد دینی و انقلابی نباشد، پیشرفت علمی [به‌تنهایی‌] یک کشور را، یک ملّت را، یک مجموعه‌ی انسانی را خوشبخت نمیکند... اگر بخواهیم کشور، ملّت، جامعه‌ی بشری به سعادت برسد، راهش این است که آرمانهای دینی و آرمانهای الهی را برتر از همه‌ی آرمانها قرار بدهیم.» ۱۳۹۵/۱۰/۱۳ نخبه باید بداند «نخبگی یک نعمت الهی است، یک موهبت خدایی است و نعمت الهی را باید شکر کرد.» ۱۴۰۰/۰۸/۲۶ و در این زمینه توجه به «تقوا» و مراقبت از خود حیاتی است: «نخبگان عزیز خودشان از خودشان مراقبت کنند... جنگ است. از ترور جسمی خطرناک‌تر، ترور مغزی و فکری است... دانشمند ما اسیر نباید بشود.‌» ۱۳۹۶/۰۷/۲۶ نکته‌ی کلیدی دیگر توجه نخبگان به «نیازهای کشور» و ارائه‌ی راه‌حل علمی برای حل مسائل و مشکلات است: «برخی از مسائل کشور در زمینه‌های اقتصادی ناشی از کمبودهای تحقیق علمی است؛ جوانهای ما باید وارد بشوند.

امروز مثلاً فرض کنید در زمینه‌ی مسائل اقتصاد، مسئله‌ی تورّم، مسئله‌ی کاهش قدرت پول ملّی، مسئله‌ی اشتغال، مسئله‌ی مسکن، در زمینه‌ی مسائل اجتماعی، مسئله‌ی ازدواج، آسیب‌های اجتماعی، اعتیاد و غیره، همه‌ی‌ این مسائل، مسائلی است که با دانشِ نخبگانی، با حرکت نخبگانی جوانهای ما میتواند راه‌های حلّ بسیار خوبی پیدا کند.» ‌۱۳۹۸/۰۷/۱۷ مسئولیت مهم دیگر نخبگان هم نقش‌آفرینی در میدان «جنگ تبلیغاتی» است: «الان یک جنگ تبلیغاتی و رسانه‌ای بسیار تندی علیه ما وجود دارد... مهم‌ترین کاری که دشمن میخواهد بکند تصویرسازی غلط از وضع کشور است؛ نه‌فقط برای اغوای افکار عمومی دنیا بلکه حتّی برای اغوای افکار عمومی داخل خود کشور... اگر نتوانیم ما در این جنگ سهم ایفا کنیم، نخبه نتواند سهم ایفا کند، وظیفه‌اش را انجام نداده.» ‌۱۳۹۷/۰۷/۲۵

* نگذارید «امید» اختلال پیدا کند...
البته کلید مهم تحقق همه‌ی اهداف و آرمان‌های بلند و حفظ و صیانت از حرکت علمی کشور، مسئله‌ی «امید» است: «من جدّاً در این زمینه اصرار میکنم؛ هم به شما، هم به اساتید، هم به پیشروان حرکت علمی که نگذارید امیدی که به وجود آمده به پیشرفت علمی در کشور، خدای نکرده اختلال پیدا کند. این جور نباشد که ما مشکلات را به صورت یک‌‌طرفه و یک‌جانبه طرح کنیم، موفّقیّتهای بزرگ را نبینیم... مشکلات هست امّا در کنار این مشکلات، موفّقیّتهای بزرگی وجود دارد.» ۱۳۹۸/۰۷/۱۷ و البتّه باید دانست که «یکی از مایه‌های مهمّ امید عبارت است از توکّل به خدای متعال؛ اَلعاقِبَةُ لِلمُتَّقین‌» ‌۱۳۹۸/۰۷/۱۷

* حرکتِ توقف ناپذیر
کلام آخر اینکه در پرتو توکل بر خدا و تلاش مجاهدت‌آمیزِ امیدوارانه فردای ایران اسلامی، فردایی روشن و توأم با دستاوردها و پیروزی‌هاست: «شک نکنید که فردای ملت ایران و امت اسلامی از امروز بمراتب بهتر است [از اول انقلاب تا امروز] ببینید ملت ایران در همه‌ی عرصه‌های سیاسی و علمی‌ و اجتماعی و غیره چقدر پیشرفت‌ کرده است؛ بدانید فاصله‌ی بین پیشرفتِ سالهای آینده با امروز، از این هم بیشتر خواهد بود. ملت روزبه‌روز پیشرفت خواهد کرد. حرکت ملت ایران در همه‌ی عرصه‌ها حرکت توقف ناپذیری است و ان‌شاءاللَّه بر خط درست و صراط مستقیم هدایت الهی و اسلامی و قرآنی پیش خواهد رفت. آینده‌ی ملت ایران، آینده‌ی روشنی است؛ و این بر دنیای اسلام و بر امت اسلامی اثر خواهد گذاشت.» ۱۳۸۹/۰۸/۰۲

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ دی ۰۰ ، ۲۱:۱۸
زینب اسدی

 


دریافت
مدت زمان: 1 دقیقه 22 ثانیه

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ دی ۰۰ ، ۲۱:۱۶
زینب اسدی

رهبر انقلاب در دیدار با رئیس‌جمهور و هیئت دولت:
کلید حل مشکلات کشور، بهره‌برداری خردمندانه از امکانات داخلی و ظرفیت درون‌زای کشور است.
امیدمان را به بیرون از ظرفیّت داخلی کشور ندوزیم
۱۳۹۲/۰۶/۰۶

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ دی ۰۰ ، ۲۱:۰۶
زینب اسدی

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ دی ۰۰ ، ۲۰:۵۹
زینب اسدی

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ دی ۰۰ ، ۲۰:۵۹
زینب اسدی